Ψαρονέφρι μπάρμπεκιου με σαλάτα κινόα!

17 Σεπ 2017

Ψαρονέφρι μπάρμπεκιου με σαλάτα κινόα!

Υλικά:

-          2 μπαστουνάκια ψαρονέφρι κομμένα σε μπουκίτσες

-          1 κουτ. γλυκού πάαπρικα καπνιστή

-          1 κουτ. γλυκού θυμάρι

-          2 κουτ. σούπας μουστάρδα υγρή

-          1 σφηνάκι ξύδι βαλσάμικο

-          1 ποτηράκι κρασιού κόκκινο κρασί ημίγλυκο

-          Αλάτι- χοντροκομμένο πιπέρι

-          Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι ή γουόκ ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το ψαρονέφρι και από τις δύο πλευρές. Παράλληλα, προσθέτετε το θυμάρι και την καπνιστή πάπρικα. Σβήνετε με το βαλσάμικο ξύδι και προσθέτετε τη μουστάρδα και το κρασί. Αλατοπιπερώνετε και μαγειρεύετε για 15 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας. Σερβίρετε με σαλάτα κινόα, ντοματίνια και βασιλικό, περιχύνοντας τη σαλάτα με ελαιόλαδο, ξύδι και κρέμα βαλσάμικο.