Αφράτη ομελέτα φούρνου!

7 Αυγ 2016

Αφράτη ομελέτα φούρνου!

Υλικά:

-          5 αυγά

-          1 πιπερίτσα πράσινη ψιλοκομμένη

-          1 πιπερίτσα κόκκινη ψιλοκομμένη

-          5 λουκάνικα μικρά Φρανκφούρτης σε ροδέλες

-          1 ποτηράκι του κρασιού γάλα

-          1 κουτ. σούπας βούτυρο σε κομματάκια

-          1 κούπα τυρί τριμμένο

-          1 χούφτα μανιτάρια αποξηραμένα (προαιρετικά)

-          1 κουτ. γλυκού πάπρικα καπνιστή

-          1 κουτ. σούπας μαϊντανό αποξηραμένο

-          1 κουτ. σούπας ντομάτα αποξηραμένη

-          Λίγο πουλ- πιπέρ καυτερό

-          αλάτι

Εκτέλεση:

Χτυπάτε τα αυγά σε ένα πιάτο. Παίρνετε ένα μικρό πυρέξ και ρίχνετε τα χτυπημένα αυγά μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα μπαχαρικά. Ανακατεύετε καλά τα υλικά και ψήνετε στους 200 βαθμούς περίπου για 30’. Όταν ροδοκοκκινίσει η ομελέτα είναι έτοιμη για σερβίρισμα.